KINDER COUNTRY (Bez pieczenia!)

Jak powstało ciasto kinder country? Szukając natchnienia szperałam w internecie. No i znalazłam :) pomyślicie, no tak- zgapiła przepis i się chwali ;P trochę prawdy w tym jest. Jednak byłam dosyć zakręcona, przepis przeczytałam, nie zapisałam a potem zapomniałam :P jako że przepis był bardzo łatwy, stwierdziłam, że nie będę szukać drugi raz tylko zrobię po swojemu i zobaczymy jak wyjdzie. Wyszło pysznie, więc się dzielę :) SKŁADNIKI: 250g herbatników 4 szklanki prażonej pszenicy + do posypania (w sumie około 150g) 400g śmietanki 30% 250g mascarpone 2 śmietan-fixy 100g białej czekolady 200g czekolady deserowej (wersja trochę bardziej słodka- 100g deserowej, 100g mlecznej) PRZYGOTOWANIE: 1. Białą czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej i odstawiamy do wystygnięcia. 2. Mleczną i gorzką czekoladę roztapiamy razem w kąpieli wodnej i również odstawiamy do wystygnięcia. 3. Blachę wykładamy papierem do pieczenia i dno wypełniamy warstwą herbatników. 4. 200g śm...